ספרי בישול

אנו שמחים להציג 2 ספרי בישול מרהיבים, שכל מטרתם לסייע לילדים המטופלים במרכז שניידר.

 

ספר "השוקולד שלי" - מיטב השוקולטיירים בישראל, שנכתב ונערך ע"י אלינוער רבין, נתרם לעמותת "ילדים שלנו", שהיא הלב והנשמה של מרכז שניידר. בספר המהודר, שנכתב בעברית ובאנגלית, מובאים סיפוריהם של השוקולטיירים ומידע על השוקולד, מקורותיו וטיפים לעבודה. בספר כ-90 מתכונים מקוריים ומושקעים של 30 שוקולטיירים מוכרים ומוכשרים, אשר תרמו את מיטב מתכוני השוקולד שלהם. המתכונים שבספר פותחים שער לעולם מתוק ומהנה, לחוויית טעם ייחודית וחדשה שמקורה ביצירה קולינארית של כל אחד מהשוקולטיירים.

 

מחירו של כל ספר: 50 ₪ כולל מע"מ ליחידה. ניתן לקבל את הספרים במשלוח עד פתח הבית בתשלום נוסף. הקבלה אינה מוכרת לצורכי מס ע"פ סעיף 46. (המחיר ישתנה בכפוף לכמות הספרים).

 

ספר הבישול 40 עד 40 - מיטב השפים הצעירים בישראל, הנו ספר בישול מיוחד ומעניין, שכתבה וערכה אלינוער רבין. הספר כולל מגוון רחב של  מתכונים כשרים, שנתרמו על ידי 40 שפים מוכרים ומוכשרים (עד גיל 40), שנבחרו באמצעות ועדה מיוחדת של שישה מהשפים הוותיקים והמפורסמים בארץ. כל שף מוצג בספר עם סיפורו האישי ותמונה מרהיבה של אחד ממתכוניו, לצד שלושה מתכונים פרי מטבחו.

הספר מגיע במארז מיוחד. עמודי הכרומו מאוגדים בספירלה וארוזים בקופסא, אשר במשיכת לולאת הבד שבקצהו התחתון הופכים למעמד שימושי מאוד, המאפשר הצבתו על משטח העבודה במטבח. הספר כתוב באנגלית ובעברית ובזכות מבנהו המיוחד ניתן לדפדף בו משני הצדדים בהתאם לשפה. הספר הופק עם הרבה אהבה ומסירות, חלקו הגדול כתרומה.

 

מחירו של כל ספר: 80 ₪ כולל מע"מ ליחידה. ניתן לקבל את הספרים במשלוח עד פתח הבית בתשלום נוסף. הקבלה אינה מוכרת לצורכי מס ע"פ סעיף 46. (המחיר ישתנה בכפוף לכמות הספרים).

 

ההכנסות ממכירת הספרים - קודש לעמותת "ילדים שלנו", הפועלת למען שיפור רווחת הילדים המטופלים במרכז שניידר, בכל דרך אפשרית.

ניתן לרכוש את הספרים במשרדי העמותה במרכז שניידר פ"ת או להזמין במייל/פקס ולקבל עם שליח עד הבית ללא תוספת תשלום!

רכישה בטלפון: 03-9217880 שלוחה 210, פקס: 03-9210885 או במייל חוזר: michal@ourchildren.org.il


     


 

רשימת השפים המופיעים בספר "השוקולד שלי" (ע"פ א"ב): מאיר אדוני, איתי אלמוג, רביבה אפל, פרדריק באו, ארתור ויוליה בילדר, מישי בלוג, גלית והנס ברטלה, עינת גרוס, שי דובלרו, אייל וייצמן, עמר זרניצקי, נדב חן, אלי טראב, מלכיאל יצחקוב, תומר כבירי וטל הניג, מיה מורג, מורן מזרחי, אבי מלמדסון וציונה הרשקוביץ, אביב משה, דורון פישל, דידיה פרוזניאק, ניר צוק, גיא קהת קלנר, מאיה רביבו ובועז דרור, אלינוער רבין, סיליה רגב, ערן שורצברד, נעמה שטייר, מיקי שמו, ערן שרויטמן

 

רשימת השפים המופיעים בספר הבישול "40 עד 40" (ע"פ א"ב): אבנר אנגל, לימור אפרת, איילה ארוך, מגי ותולי, תמר בליי, דידי בן ארוש, גלי ברמן, אופיר ג'ובני, גולן גורפינקל, קולין גילון, אילן גרוסי, נעם דקרס, מאיה דרין, דניאל זך, חמודי חבשי, אריק חכימי, קובי טוביאנו, חיים טיבי, משה כהן, רפי כהן, איל לביא, בניטה לנצר, רוני לשם, מיכל מוזס, שי מונטג, דורית מיינצר, אביב משה, הייתם מתא, ירון עמר, אביבית פריאל, רועי פרס, ניר צוק, ירון קסטנבאום, רונן רביב, עודד שוורצברד, ערן שוורצברד, עמרי שחר, נעמה שטייר, ערן שרויטמן, מיקה שרון

חברי הועדה לבחירת השפים: חיים כהן, חני פרבר, יונתן רושפלד, שלום קדוש, ארז קומרובסקי, אבי שטייניץ ואלינוער רבין

עבור לתוכן העמוד